Rólam

Amikor hat évvel ezelőtt találkoztam a coachinggal, azonnal beleszerettem, és ez a szerelem azóta is tart. Ugyanis zseniálisnak tartom, ahogyan egy-egy alkalommal megérted, hogy mi korlátoz, megtalálod a válaszaid, megerősödik a hited, örömtelibbé válnak a mindennapjaid.
Testi elfogadásnál: az az álmom, hogy a te életedben is megtörténhessen ez a csoda, vagyis elégedettség és hála töltsön el, ha a testedre gondolsz.

Barta Gabriella kapcsolat-coach
Két fő területen értem el hatalmas változást, és ebben tudlak téged is támogatni.

Testi elfogadás


Első a testi elfogadás témája. Éveken keresztül boldogtalannak éreztem magam, mert folyton arra gondoltam, hogy még hány kilót kell lefogynom. Mindeközben sokféle diétával sanyargattam magam. Aztán megértettem, hogy a testem a legeslegjobb barátom, aki egész életemben elkísér, és érdemes vele jóban lennem. Azóta tudom szeretni azt, amilyen vagyok kilókkal vagy kilók nélkül. Az az álmom, hogy a te életedben is megtörténhessen ez a csoda, vagyis elégedettség és hála legyen a testeddel kapcsolatban.

Emberi kapcsolatok


A másik pedig a kapcsolatokban való harmónia megélése. Legyen az párkapcsolat, anyóssal, anyával való kapcsolat. Sokáig az volt bennem, hogy a másiknak mit kell tennie ahhoz, hogy harmóniát éljünk meg. Majd megérettem, hogy a megoldás kulcsa bennem van, és a fő kérdés, hogy nekem mit kell tennem a kapcsolatokban, én hogyan lássam meg a szeretetet ott is, ahol a felszínen nem látszódik. Azóta több ember életében sikerült változást elérni emberi kapcsolataikban, hogy a folyamatos konfliktusok helyett kapcsolódások jöjjenek létre.
Ha még bizonytalan vagy azt illetően, hogy kipróbálnád-e a coachingot olvass el néhány cikket a blogomból, hátha találsz olyan témát, ami épp téged is foglalkoztat

Előadásokat, workshopokat folyamatosan tartok, néhányat megnézhetsz itt:
Mit üzen a testem?

Olvasd el, mit mondanak rólam, akik jártak hozzám coachingra:

  • "Apró darabjaimra hullva, önmagamra fókuszálva képtelenül kezdtem el a coachingot Gabriellával. A cél mondata az volt: szerethetőbbnek lenni, legfőképpen önmagam számára. Aztán pár hét alatt minden megváltozott bennem. Lemorzsolódtak kishitű gondolataim, számba vettem életem fő mozzanatának segítőit, kísérőimet az úton, amit eddig bejártam. Megtanultam nem hárítani, hanem inkább szembenézni, Azóta gyakorlom a türelmet, az elengedést, elsősorban önmagammal szemben." C.I.
  • "Nekem az első coaching nagyon sokat adott, nagyon jól éreztem magam, és egyre jobban értékeltem magamat! A második is jó volt, bár én úgy éreztem, h feszültebb voltam és nem tudtam megnyílni teljesen, és zavarban is voltam." H.T.
  • "Minden találkozó után megnőtt az önbizalmam, már csak ezért is megérte járni. De hosszabb távon is voltak pozitív hatásai, segítette a kitűzött célom elérését biztatással, útmutatással." D.N.
  • "Engem valahol érdekelt az a formája egy kötetlen beszélgetésnek, ahol a bennem rejlő gondolatokat és félelmeket önmagam mondom ki egy gyakorlott segítő társaságában. Akkor azt még nem tudtam, hogy ezt nevezik coachingnak. Mivel mindenki életében, így az enyémben is vannak olyan szakaszok, amikor időre van szükségem, hogy visszatekintsek az eddig megtett útra és számba vegyem, hogy milyen értékeim vannak, és ezek alapján hozzak meg egy megfontolt döntést arra vonatkozóan, hogy merre tovább. A Gabriellával eltöltött két szekció ezekre világított rá és azóta ezt a gondolkodási folyamatot sokkal tudatosabban végzem. Köszönet ezért." K.Gy.