4 dolgot változtass a napodban, hogy óriásit változzon az életed

Fogyásról – kicsit másképp
2017. július 26.
Segítség, a párom munkamániás
2017. augusztus 8.
Show all

4 dolgot változtass a napodban, hogy óriásit változzon az életed

Igazából mindannyian a szokásaink rabjai vagyunk: reggel mindig kávét iszol, ebéd után muszáj 1 cigi, és persze a face-t is meg kell nézni a bkv-n és még sorolhatnám. Alapból nincs is ezzel baj, kivéve, ha olyan szokásokat követsz, amik nem segítenek téged, sőt…

Jöjjön hát most hétfőn néhány bizonyítottan jó napi rutin, amitől sokkal jobb lesz neked.

1. Kelj fel akkor, amikor tervezted.

Ez sokkal többről szól, mint arról, hogy időben kelj fel, hogy nyugodtan elkészülj – bár már ez is nagyon sokat adna. De ami ennél is több, hogy ha ezt betartod, ezzel hű vagy ahhoz a tervhez, amit még előző este kigondoltál.

2. Egyél egészségesen reggel, délben és este.

Mindig adj időt magadnak az evésre, és ha nincs időd enni, akkor hiányzik a harmónia az életedből, és sokkal nagyobb problémák jöhetnek. Reggeli közben olvashatsz, ebéd közben barátokkal vagy kollégákkal networkingelhetsz, este pedig a családod körében ünnepelheted a nap végét.

3. Mozogj!

Legyen az futás, egy kis séta, trambulinban ugrálás, jóga, fel a lépcsőn a munkahelyen – de mindennap lépj kapcsolatba a testeddel és erősítsd is, ne csak használd.

4. Találj a napodban 15 percet magadra

Imádkozz, írj naplót, meditálj, csendesedj el – a lényeg, hogy vedd számba, hogy mit érzel, mi esett rosszul, minek örülsz, mitől vesztetted el a kontrollt, mi adott hatalmas energiát. Kapcsolódj magadhoz és Istenhez.

Akkor hajrá mindenkinek.

A tartós eredményért konzultálj a coachoddal, és folytasd a változásaidat legalább 30 napig.