Jóban vagyok a testemmel

Egyéni coaching-sorozat a testi-lelki harmóniádért

Szia, szeretettel köszöntelek!
Örülök, hogy erre a programra találtál. Hadd mutassam be neked a hat alkalmas egyéni coachingot, amely meghozhatja végre a testeddel kapcsolatban az elégedettséget, elfogadást.
Ez az egyéni sorozat neked szól, ha az alábbi gondolatokat olvasva az jár a fejedben, hogy „Én is pontosan így érzem.”, vagy felkiáltanál: „Jé, mintha én mondtam volna” .
 • Szétfogyókúráztad magad: kipróbáltál mindent a rizs diétától kezdve a 90 naposig, és eleged van a sok megvonásból, szabályból, na és főleg a visszatérő kilókból
 • Magadban (vagy mások előtt is) állandóan szidod a tested és rettentően elégedetlen vagy azzal, ami van
 • A rólad készült fényképekre rá sem tudsz nézni, vagy ha igen, akkor csakis undorral
 • Gyakran méred magad, és az ott kapott eredmény napokig elrontja a kedved
 • Rosszban vagy az étellel, az evéssel. Ellenségként tekintesz bizonyos ételekre, és állandóan feszültség van benned, hogy mit ehetsz, és mit nem
 • Egy (vagy több) testrészeddel állandó harcban vagy – már régóta zavar, takargatod, lecserélnéd.
 • Gyakran eszel csak úgy, mintha hiányozna valami, de magad sem tudod, hogy mi lehet az.
 • Sokat fogytál, igazából soha nem voltál ilyen jó formában, de még mindig elégedetlen vagy, és érzed, hogy a fejedben van az akadály.
 • Amit már biztosan mondhatok, hogy nem vagy egyedül. Sokan éreznek így a testükkel kapcsolatban. Én is keresztülmentem ezen.
Elárulok egy titkot:
kb. öt évvel ezelőtt még én is szenvedtem: diétáztam éjjel-nappal, panaszkodtam a kilók miatt, és a világért sem tudtam elfogadni azt a testet, amivel bizony ebben az életben élnem kell.

Ma már szeretem azt, aki vagyok.

Azóta óriási változáson mentem át, és ma már azt mondhatom, hogy őszintén jól érzem magam ebben a testben, és úgy tekintek rá, mint a legjobb barátomra, aki sok-sok törődést és odafigyelést igényel. Nem kínzom magam megvonásokkal, hanem táplálom, kényeztetem, erősítem.

Hogyan érheted el ezt te is?


Arra hívlak hát, hogy próbáld ki ezt a hat alkalmas coachingot, és a fogyókúra helyett most egy lelki-kúrát válassz, hogy megértsd tested bölcs üzenetét, és hogy megéld az őszinte elfogadás felszabadító erejét.
Nos, de lássuk csak, hogy mi vár rád ezen a hat alkalmon:
 1. Rossz érzések átalakítása: Már rögtön az elején megnézzük, hogy milyen rossz érzések kavarognak benned a testeddel, testsúlyoddal kapcsolatban, és hogyan lehetne ezeket felülírni? Gyorsan ráérzel, hogy melyik hiedelem káros és felesleges neked. Megtanulsz egy technikát, amellyel a rossz érzéseket könnyen átfordíthatod.
 2. Mire vagy éhes? A második alkalmat (is) imádni fogod: megnézzük, hogy valójában mire is vagy éhes? (Nem, nem biztos, hogy a csokira!) Megtanulod, hogyan kell különbséget tenni a biológiai éhség és a lelki éhség között. Megérted, hogy mik a testi-lelki igényeid, és mit lehet tenni, hogy beteljesüljenek.
 3. Miért ne diétázz, miért ne mérd magad? Majd átbeszéljük, milyen kapcsolatban vagy a mérleggel és azzal a számmal, amit mutat. Megtanulod, hogyan lehet a számok és kilók csapdájából kijönni. Fogyókúra téma is előjön végre: miért jó vagy miért káros neked, ha fogyózol? Mit üzensz a testednek a fogyókúrával?
 4. Hálás vagyok a testemért. Ezen az alkalmon elmondhatod végre, melyik testrészedet utálod és miért, és közösen megtaláljuk az útját annak, hogy az utálatot hálára és szeretetre fordítsd át. A szidás kommunikációja helyett elsajátítod a szelíd kommunikációt önmagad felé.
 5. Soook gyakorlás :). Az ötödik alkalomra már teljesen érted, hogy a tested a legjobb barátod, akivel jó jóban akarsz lenni. Hogy ez az érzés tartós maradjon, mutatok sok-sok gyakorlatot és játékot, feladatot, amely elmélyíti és tartóssá teszi a benned lévő szeretetet és hálát.
 6. Jóban az evéssel és a mozgással. És végre beszélünk az evésről és a mozgásról is – természetesen ezt is más szempontból nézzük meg. A cél az, hogy barátságba kerülj az evéssel, jóban légy az ételekkel, és szeress bele a mozgásba. Hidd el, hogy lehet!.
 7. Minden rendben?- Plusz találkozás:
  Tudd, hogy nem engedem el a kezed a folyamat végén sem, elérhetsz, ha kérdésed van. DE, hogy tartós legyen a változás, egy hónap múlva még találkozunk, ahol megnézzük, mi változott, milyen sikereket értél el kívül-belül. Mire van még szükséged, hogy önmagad legjobb barátja legyél.

 8. Mit szólsz egy belső átalakuláshoz, harmóniád és egyensúlyod megtalálásához?
  Egy ülés 60 perc, 8.000 Ft

Jelentkezem